Termékinformáció, rendelésfelvétel: +36 (26) 330 067, +36 (20) 9330 067, vagy írjon nekünk e-mailt: pilisvorosvar@wiesztkft.hu
Vissza a főoldalra
Akciós Makita és Hitachi gépek outlet webáruháza

Kisgépszervizünk

Cégünk rövid határidővel, 25 éves gyakorlattal rendelkező szerelőkkel, profi 21.századi szervizrendszerrel, kiemelkedő minőségben az alábbi gyártmányú elektromos kéziszerszámok minden típusának a javítását és karbantartását vállalja:
HITACHI, MAKITA (kertészeti gépek) és MTD gépek garanciális javítása(érvényes garanciajegy és vásárlást igazoló számlamásolat esetén).
MAKITA, HONDA, STIHL, WACKER, HITACHI, Briggs and Stratton motoros gépek
A gépek javításra történő átvétele elismervény ellenében üzleteinkben történik.

Szervizünk a beszállított gépekről három napon belül árajánlatot ad és ennek elfogadása esetén kezdjük el a javítást, ami általában 1-14 nap. Sürgős javítás esetén kérésre soron kívül árajánlatot adunk.

Immáron 19 éve kizárólag kiváló minőségű csapágyakat építünk be a gépekbe.

Nagyobb gépparkkal rendelkező cégek – vállalkozások részére egyedi megállapodás alapján vállalunk javítást és rendszeres karbantartást.

A javítás idejére gépkölcsönző üzleteinkből cseregépet tudunk biztosítani. A kölcsönözhető gépekről további információk ide kattintva kaphat.

Bevizsgálás és árajánlat készítés díja: 3000 Ft. Ezen összeget csak abban az esetben számítjuk fel, ha nem kérik a gép javítását. Kérdésekkel forduljanak információnkhoz a +3620/578-8853-as telefonszámon vagy a wieszt90szerviz@gmail.com e-mail címen, ahol szervizes szakembereink készségggel állnak rendelkezésre.


© 2008 - 2018: Wieszt 90 Kft. - Minden jog fenntartva! ::: Oldaltérkép HyperWeb design